New design baju renang muslimah by wanis apparel

wanismuslimswimwear.jpg Coming Soon!!!

Baju renang ini design by wanisapparel. Atas permintaan customer saya design as one piece (blaus dan seluar dicantumkan dibahagian pinggang). Di bahagian dada, diletakkan layer spandex. Saya gunakan base colour hitam untuk menyamarkan bentuk badan.

8 Responses to New design baju renang muslimah by wanis apparel

  1. Ros says:

    sy berminat yg ni >> http://www.wanisapparel.com/MS002(full).JPG

    brp harga dia.. dah ada stok ke belom?

  2. Jar says:

    salam, looking forward to become one of yr distributor if possible..let me know if you have such programme later.hopefully soon🙂

  3. Ros, MS002(full) no more stock. Untuk motif yang berbunga, jika sudah habis, ia akan diganti dengan corak yang baru. Tapi saya hanya memilih corak yang berkenan di hati sahaja. Maklumlah kecil-kecilan aja, jadi kena hati-hati buat pilihan.

  4. Walaikumsalam Jar,

    Thank you so much for your interest shown on our product. I really appreciate.

    I will announce in web site when we have that programme in future. Please refer to the Q&A for the update.

  5. zeeza99 says:

    ms0018 design baru ni ade lagi ke nanti? Kolar nya nampak besar, tak terkeluar ke tudung tu nanti? Saya berminat dgn design ni, plain colors, tak byk bunga, tapi semuanya out of stock.

  6. Hi zeeza99,

    MS018 akan in stock lagi. Tapi sekarang pihak kilang tengah siapkan baju untuk raya dulu.

    Kolar? Swimcap ya, designnya sama dengan SC002 cuma beza ada line bewarna. Bila dah tuck in jadi seperti gambar dibawah :- http://www.wanisapparel.com/image/thumbnails/SC002.front.jpg

    Patung tu kurus sangat…sebab tu nampak besar dibahagian leher. Setakat ni , saya pakai .. tak pernah tertanggal swimcap tu.

    Kolarnya tinggi sikit berbanding dengan design MS013 http://www.wanisapparel.com/MS013.jpg.

  7. husnus saniah alim says:

    wanisapparel.com ada di luar indonesia yach…
    macam mana nak beli…berapa harganya….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: